grattis på födelsedagen!

grattis älskade moder som idag fyller 38! hoppas du får en bra dag!

iallefall, igår var jag hemma från skolan, låg i sängen hela dagen och gjorde inte ett skit, sen på kvällen var jag med en vän, sen imorse åkte jag till skolan och dog lite men drog hem rätt snabbt efter, osso idag händer inte så mycket. mamma fyller år så skall fira henne när hon kommer hem, sen vet jag inte.
längtar till helg, fredag då är det hockey och lördag skall jag till lestander som precis har flyttat till eget, wooooopa. kommer bli as najs helg. suger på att blogga, mitt liv är förövrigt väldigt tråkigt nu för tiden.
sitter och kollar på pippi, ååh. vad skrev jag om förut?! behöver tips... ååååå fml. hejdåå

söndagar borde inte finnas.

suger på att uppdatera denna skitblogg, iallefall i fredags drog jag, syster och mamma till gymnasie mässan och kollade skolor med min syster som skall söka gymnasie i år, sen efter det åkte jag och mamma hem, åt middag osv.. sen kom en kompis och hans kusin och hämtade mig, så va jag med dom hela kvällen,

sen på lördagen vaknade vi, åkte till stan och jag tod bussen därifrån för att jag skulle möta upp erikisen! sen kom lestander så gick vi till templet, började kolla för matchen men sen gick vi upp till kansliet och fixade oss lite, satt i massage stolarna och tod det lugnt. sen blev det match och vipbar. vilket spårade lite smått, stod dom 2 första men sen blev det bara baren sista, lestander sparkade omkull sin öl och det vart allmänt mysigt. haha, nej men det va typ trevligt. sen efter det blev det guldklubbskväll. fördrink och försnack, sen blev det finmiddag och musik..
sen var det plånbokskastning som tävling, min fina vän fick ju för sig att spräcka byxorna så fick böja mig hela kvällen för att plocka upp plånböcker. iallefall jullebulle, (nr 33 i ssk) vann plånbokskastningen. förövrigt tröjan han vann som jag sitter i för tillfället, fick den signerad också. hihi, sen va de lite auktion på tröjor. där julles gick för.... 20 tusen!!!!! och lagers för 7. haha, sen efter allt detta va det bara chilla runt lite och sånt. så började alla dra runt 11 så vi tod bussen, jag erika lestander kimmen hans polare och alla gammel gubbar +hanna ned på stan, DET VAR FÖRÖVRIGT VÄÄÄÄÄRLDENS DRAG PÅ BUSSEN NED!!! ramsor från templet till stan och kronblad stod i micken vid han som kör bussen. asså de va så feting najs, tyvärr tror jag inte det är någon som förstår men aa..
så drog vi till stanleys och va där, hade skit trevligt och träffade en massa fint folk! sen vid stängning drog vi hem till lommi och fortsatte ha det trevligt.. somnade där vid typ halv7 imorse,

haha allefall nu är jag på rätt dag.. vaknade breved lommi och erik, palle satt och kastade mynt.. sen kom rasmus dit oockså, haha va skit seg imorse. sen har jag inte gjort så mycket mer. kom nyss hem, spänderade lite tid med en vän och bara tod det lugnt. haha, vilket var exakt vad jag behövde för är helt slut i hela kroppen och lyckades slockna på soffan där också.. fattade inte ens själv att jag hade sovit, då är man trött :(
aja, men nu är jag hemma och sitter i min säng som är typ smockfull med grejor. ska plocka undan, äta några köttbullar och sen sova. imorgon är det måndag och jag tänkte faktiskt stanna hemma, bara för att.. jag är lat.
tjingeling pling.

sanningen kommer alltid fram till sist.

Tjingeling bloggischen, haha!! sitter här hemma nu, äter min daim och dricker min redbull. kommer precis från sjukgymnasten, va rätt trevlig. fick en grej jag skall träna efter så ska jag åka tillbaka dit sen och börja ha sjukgymnastik osv.. rätt skönt, kanske äntligen blir ordning på mina äckel knän. fick värsta tejpnignen på knäet för att det skall hålla ihop. ska tabort den om 5 dagar, och har fått anti-inflamatorisk medicin emot knäna jag måste hämta ut också.
imorgon är det heldag i templet, först är det gamla ssk spelare som möter jokerit (MITT ÄLSKADE LAG, spelar i finska liigan och hållt på dom en evighet så blir en STOR match för mig) sen efter det är det match och efrer matchen är det guldklubbskväll. kommer faktiskt bli riktigt skönt, trevligt och allmänt BÄST!
aa, i övriga veckan har jag bara gått i skolan, jobbat och vart med vännor, därav skiten uppdatering. men nu ska jag hoppa in i duschen och tabort sminket för att sedan fixa mig och ta 12 bussen till stan, möta madde och åka ut till stallet och fota!

bjuder på 10 sanningar om mig själv pga den dåliga uppdateringen. njuuuuut!!

1. det värsta jag vet är att sova ensam, jag klarar verkligen inte av det och därför undviker jag det.
2. jag avskyr folk som inte förstår att man kan vara vänner.
3. jag är faktiskt riktigt smart på riktigt även fast jag kan verka blåst ibland, men det är inte många som vet.
4. jag har glasögon men jag hatar att visa mig ute i dem för jag ser "mogen" ut i dom..
5. jag lever för ssk och hockey, folk förstår sig inte på det och tror att jag kommer ångra att jag tatuerat in södertälje sportklubb, men det är faktiskt det jag är mest stolt över under hela min livstid för det är äkta kärlek för mig.
6. jag har nästan inga tjejkompisar för jag kommer inte överens med tjejer så jag umgås bara med killar och då tror folk att jag byter kille varje dag eftersom jag umgås med dom, men somsagt. man kan vara vänner med killar.
7. jag har lika lätt att falla för folk som jag har att ledsna på dom, dvs lätt.
8. jag kan massa onödig fakta om onödiga saker, men om det är något viktigt jag måste lära mig har jag skit svårt att få in det och få det att stanna.
9. jag älskar makaroner och köttbullar, skulle kunna leva på det året runt.
10. tycker jag någonting säger jag det, ibland är det inte så bra men jag lyckas alltid säga exakt som det är och som jag tycker. fast... ibland borde jag tänka innan jag öppnar käften.

HEJDÅÅÅÅ NU SKA JAG DRA.



enbart för mikaela

hej mikaela, detta är enbart för dig och för att jag gillar dig väldigt mycket ibland. tänkte bara skriva ett inlägg till dig eftersom du bad mig. tänkte bara även berätta att jag är en väldigt viktig och upptagen person och därav inte har tid med en blogg för tillfället. så är det faktiskt så att jag har skaffat jobb så alla kan skriva ett grattis ?
men ändå, nu är det så att jag är fett tuff och jag är bäst och mikaela, du är också rätt bra för övrigt. hehehehehhe TAGGA LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( jobba söndag) kommer suga rätt hårt, hahah kommer inte komma upp på söndag bara för att lördag är lördag. brb gå och döda en liten invandrare. hejdå

ännu en helg som snart är över.

lever i helg just nu, dålig uppdatering följer dåligt antal läsare.
ni som frågar om att följa i bloglovin'

följ mig här :  http://www.bloglovin.com/blog/2958125/iaps?claim=w2guk8ajvpk
sen lämna en kommentar och namnet på er blogg när ni följer mig så lägger jag till er på bloglovin'

bra då slipper jag fler kommentarer om det på olika inlägg.

nu ska jag fortsätta ha helg, den har förövrigt vart hyffsad bra. tillbaka någon gång!

länkbyte!

En jätte söt tjej vid namn Lovisa Hafelt
här är hennes blogg ;

http://flubber.blogg.se/

torsdag, imorgon är det helg!

igår var det hockey, den gick åt helvete. 
jag kom nyss hem, precis duschat och skall övertala mamma att köra mig till affären när hon kommer hem,
jag har ont i mitt huvud.
imorgon är det hockey.
på måndag är det hockey.
känner att denna helgen kommer suga.
jag måste plugga.
matte och samhälle.
detta inlägg suger.
allt suger.
snart dör min dator.

inför ssk - leksand

taggar upp inför matchen med att plugga lite matte, det går väl bra ?
inför matchen är min personliga favorit ziga jeglic borta i en skada, även oklart om stefan bemström blir borta, men det kan man ju iallefall hoppas på att han blir, när det förhoppningsvis blir publikrekord och en het match som står på spel. självklart hoppas man på 3 poäng men efter en borta förlust mot Tingsryd igår får vi se vad dom har att leverera för spelstil idag, med lite ändring i femmorna och juniorer som får speltid hoppas jag på ett ssk som är på hela tiden, som kämpar och visar hjärta. för det är det jag vill ha allra mest idag, 3 poäng. att få sätta sig i bilen påväg hem efter en match och veta att vi fick en seger, det finns ingen bättre känsla. vi ger oss in i matchen idag men en tabell som visar att leksand ligger 11 poäng över oss, dom på 3dje plats, vi på 8onde. så nu kör vi. 2 timmar och 30 minuter kvar till nedsläpp. tälje, visa hjärta.



Örebro
20 33 51
Bofors 20 15 44
Leksand 20 23 40
Västerås 20 20 38
Malmö 20 11 36
Oskarshamn 20 2 32
Mora 20 4 29
Södertälje 20 -6 29
Rögle 20 0 27
Troja-Ljungby 20 -8 26
Almtuna 20 -17 22
Tingsryd 20 -22 21
Borås 20 -26 13
Sundsvall 20 -29 1


om jag är en stjärna är det du som lyser upp mig

jag har kommit till skolan, i tid, är på lektionen. jag är stolt, haha.. allt i mitt liv jag är stolt över är när jag klarar skolan. min engelska lärare är efterbliven, men han är söt.
ska langa en asnajs update inför hockeyn sen, eftersom det ärmin blogg och mitt liv så gör jag exakt vad jag vill.
godmorgon. röda läppar. röda underkläder. långklänning. najs dag.

du har gjort mig till en människa

sitter här och äter min frukost, börjar 10 över 11 idag enligt mig själv då jag hoppar över idrottslektionen. för idrott 10 i 9 är fan inte normalt, usch.. så därför tog jag min välförtjänta sovmorgon. ikväll är det hockey och jag längtar verkligen. det kommer bli så grymt! nej skall skynda mig lite 1 timma tills bussen går. har inte tid att missa en enda sekund av den tiden.  tjingeling.

"
Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än
" - håkan hellström, den klokaste mannen med dem klokaste orden.

inför läggdax!

idag var jag faktiskt riktigt duktig, städade lite, vek tvätt och.. lagade middag! blev potatiskrocketter, kött, tzatsiki och sallad. va faktiskt skit gott, så efter det plockade jag undan och umgicks lite med familjen, kollade mer på egypten bilder, sen klädde min syster ut mig till typ.. terrorist? hahaha 
så efter har jag bara haft det mysigt och legat på soffan, haft en as trevlig kväll med syster också! kollade precis kär och galen som va ett as sött program och gjorde fruktsallad till mig och suster, nu blir det desperate housewives och hoppas på att jag snart blir trött så jag kommer upp till skolan imorgon.

har nu ny bloggdesign som jag blev jätte nöjd med, tack för den johanna bertils!

&förövrigt så är det hockey imorgon, längtar skit mycket! men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och kolla tv, sen slår jag en stekpanna i huvudet på mig själv och hoppas att jag slocknar. tjingeling.



syster hon kan då allt

nu ska jag följa med syster som ska fixa naglarna, tänkte bara.. visa att min syster verkligen kan allt. såhär snygg är jag för tillfället ;
hahhahahaha fast. hon faila lite tydligen. men egypten har lärt henne allt hon kan. fan svettas i dehär. hejdå!

om jorden skulle gå under skulle du vara död

ligger och sjunger till magnus uggla, han är faktiskt väldigt kung. snackar med mina underbara vänner, asså jag måste ha världens mest underbaraste vänner, som verkligen finns där. ställer upp när jag behöver det som mest! klockan börjar faktiskt bli vääldigt mycket och jag ligger fortfarande i sängen, undra om man ska byta om til vanliga kläder och gå ut på en promenad eller om man ska lägga sig och spela lite CoD?
nej här kan jag inte bli liggandes hela dagen, dax att börja jobba bort migränen och röra på mig!

jag. måste. göra. om. min. blogg. den. ser. förjävlig. ut. hjälp. någon. tack.



tuff tjej.

hela världens snurrar i min hjärna

asså verkligen hela världen snurrar i min hjärna för jag har sveriges migrän och det gör ont som.. bara den, men nu ska jag sluta klaga för jag hade turen att precis få vakna.. somnade lite efter 4 och imorse när väckarklockan ringde kände jag mig pigg och tänkte verkligen kliva upp, men slutade med att jag somnade om och nu ligger jag här liksom. ska gå ned och äta lite faktiskt och dricka allt för mycket.
och som jag sa igår så skulle jag inte komma upp idag och det är faktiskt riktigt skönt för jag behövde sova. annars blir jag en arg kvinna. nu kanske jag blir en halvtrevlig kvinna. låter som det är jätte mycket folk hemma hos mig, nu tänker jag undersöka den saken. hejdå

ibland undrar jag när jag har tid för sömn

jag sover aldrig längre, så har de vart de senaste 2 månaderna.. jag kan verkligen inte sova och det gör ju även att som alla vet, min skolgång har förstörts. trevligt dedära, men måste till skolan ändå imorgon för skall göra prov. förövrigt ringer min väckarklocka om 4h och 20min. ska spruta ned mitt rum med min nya älsklingsparfym, gucci guality intense och hoppas på att den får mig koppla av. langar bilder på hur snygg man kan vara när man får ca 3timmrs sömn varje natt.



jag ska hoppas på att livet gillar mig,
låter mig somna,
men ändå hinna upp imorgon,
hinna med allt jag måste göra på morgonen.
&&&&& JAG VET ATT MIN BLOGG SER FÖRJÄVLIG UT FÖR TILLFÄLLET, MEN DET FÅR FAKTISKT TAS OCH LEVAS MED FÖR JAG ÄR EN FÖRSTÖRD MÄNNISKA NÄR JAG INTE FÅR MIN SÖMN, VILKET JAG ALDRIG FÅR.
btw jag har en dejt imorgon

nu, håkan - sen, sova

blev till att lägga mig och läsa ett tag, sen käka middag och nörda dator.. sen blev det ha en liten filmkväll med moder, bara sådär att vi börjar bläddra igenom alla filmer 1900, sen runt 2000 började vi kolla på film, haha vet inte hur många vi började kolla på och efter någon minut verkade den värdelös eller så hade vi sätt den. men det slutade iallefall med att vi hittade en film att kolla på, det var faktiskt mysigt.
och har insett att jag har världens finaste vänner, ni som tar åt er vet vilka ni är!

för tillfället sitter jag med 11 grejer på fb, sådana chatt grejer. samtidigt som jag försöker skriva här och byta telefon och få över alla nummer, haha det är mycket att göra på en och samma gång för någon med lika stor hjärna som mig!
imorgon ska jag upp till skolan, därför borde jag sova snart. men ska fixa lite med mina kontakter först, sen ska jag städa sängen och packa väskan.

btw max är viktig.

jag har en dröm att en dag bli något mer

nu är jag hemma ifrån skolan, på stylist lektionen gjorde jag prov.. blev hårrullning, klarade provet! så jävla skönt att jag har det avklarat, så skönt att jag slipper göra det nu. så stolt över mig själv, men imorgon fortsätter eländet. ska göra prov i värmespolar och kanske clipslockar om jag hinner. hoppas jag hinner, allvarligt för då är det bara fönteknink, schampoonering och vågor kvar sen som jag måste göra prov på. jag vill verkligen klara skolan, vill verkligen slippa gå om, vill verkligen detta. och hade full närvaro på hela dagen, vilket jag också är stolt över!

iallefall när jag väntade på bussen träffade två gamla killkompisar och snackade lite, haha känt ena i 10 år så vi har en del minnen tillsammans, och pratar om när jag och den ena hade typ.. brottning och tod sönder linus säng, haha sen från ingenstans säger linus "kommer du ihåg när jag och robin badade i lerpölarna /träsket utanför vart du bodde förut?" haha asså vilka minnen vi har tillsammans, wille fick lov att lyssna lite men även han har faktiskt minnen med oss! t.ex. cp natten med oss, hade precis gått ut 8an och på kvällen var det stanleycup final, haha åh sådant man aldrig glömmer, men nu är det skitsaksamma för ska smsa mamma och kolla vad vi ska äta och om jag skall börja med maten, så tjingeling!

drömmen om ett liv efter detta

50 minuters lunch kvar, men ändå rätt najs.. körde hela engelska lektionen på google translate med maria, haha gick faktiskt skit bra för oss ;)
sen lunch, mötte berge och hans vännor med lilla jamie sen gick vi och åt. och snart har jag en till stylist lektion, sen blir det åka hem och göra allt mysigt efterlängtat.. eller inte, är as trött men måste börja vända tillbaka på dygnet. slänger upp lite cam bilder som utfyllnad.



utfyllnad

stylist lektion

sitter i skolan, har stylist lektion, vi ska göra killsminknigar. men kände inte för att bli kille asså så isabella (ja hon har också ett riktigt fint namn) fick göra en frisyr på mig i väntan på att lektionen ska gå över, sen blir det engelska med vääääärldens stördaste lärare. men även det går säkert skit bra. stylist igen i eftermiddag... hur ska man få tiden att gå ? längtar redan tills jag slutar, längtar hem. plocka ordning på rummet, ut och gå en promenad, duscha och sova tidigt står som planering för dagen. slutar nu! kössss



hej jag sitter med fläta. ser ut som jag inte har något hår.

nu : lets rulla till the skola

ja. jag har engelska idag och jag skall på den. känns som det behövs ?



leta kläder, gå till skolan med håret som ser ut som.. en passionsfrukt.

måndag morgon, igen

jag är vaken, det är måndag och jag klagar inte. ligger i ett kolsvart rum och ögonen börjar precis vänja sig med ljuset ifrån datorskärmen, ska strax tända fler lampor för att börja sminka mig, sen ska jag hitta kläder och om jag hinner.. så tror jag att jag ska platta håret.. för det har inte jag gjort på väldigt länge, skulle vela ha min lillasysters liv just nu asså.. klockan är 10 i 6 och hela familjen är vakna, förutom hon, hon har 10 minuters gångväg tills sin skola, jag har ca en timma när det flyter på med buss, när inte direktbuss går så ca 1 och en halv timma.. hon har sveriges skönaste lärare. dom är verkligen asnajs, mina är.. halvskapliga dom flesta av dom.
vill också gå i grundskolan, skulle vara så skönt. för nu såhär 2 år efter att jag slutat där så känner jag att jag borde lagt mer tid på skolan i den åldern, gick ut med halvskapliga betyg och mest på tur så jag är lycklig att jag ens kommit in på gymnasie, hihi...
njööö börja skynda mig och röra mig emot skolan. måste hitta en väska som datorn får plats i också!

sova vakna skola, nu

klockan är 10 över midnatt och jag är fortfarande vaken.. och fortfarande väl medveten om att min buss faktiskt går 0644 imorgon och min väckarklocka står på 0544.. förstår inte vad problemet är med mig, vet att jag ska upp rå tidigt men ändå ligger jag här. kollar runt lite på onödiga saker, är inne alldeles för mycket på facebook och bara dör lite. vad är det med oss människor och våra hjärnor, allt är så inställnings.. knas dedär. tänkte börja leka djup men sparar det till en annan gång när jag har tid för det, och när jag har hjärna för att klara av det.. ska lägga undan läskeflaskan som jag ligger och kramar om, plocka bort sminket från sängen, öppna dörren så katten kommer ut utan att väcka mig, släcka lampan och sova. (nej ska inte ta av mig kläderna, älskar attttt sova med dom på, fast blir förjävla mycket tvätt)
tillbaka imorgon kvart i 6.. FUCK.. panik som bildas, nu drar jag. godnatt

två lögner bli en sanning, som två negativa blir en positiv.

drog till pojkvännen vid 3 sen kom jag hem från honom alldeles nyss. ska snart tvätta bort sminket, hämta lite middag åsen plugga lite matte, sen efter det skall jag hitta en väska så jag får med mig datorn till skolan imorgon osv.. katten ligger i min säng, han är fin. haha, älskar att jag lever ett sådant roligt liv. finland förlorade emot sverige. usch.... hejdå




överskattat att vara normal. man tjänar inget på det.
hellre mig själv, störd och lycklig, än lever efter andras regler
och uppnår "normal" kraven, nejtack

farsdag

jag skaffar mig mindre bra vanor, dvs ovanor.. t.ex. att sova enda fram tills nu, hur bra är det liksom?
har sveriges jobbigaste vibration och hade 8 olästa sms som jag fått under natten, tänkte bara lite... hur fan kan jag inte ha vaknat!? nu ska jag iallefall börja kliva upp för vid 3 skall jag möta pojken min på stan.

grattis på farsdag älskade pappa! hoppas den blir superduper bra <3

only by the night

tror jag har gjort något knasis med bloggischeeeen asså, haha men det är då najs och nu kommer en bil utanför huset som jag är feting säker på är postisbilen, aa och jag är inte ett dugg övertrött eller oseriös för tillfället, utan väldigt.. seriös faktiskt. sitter med salt över hela läpparna, äter salta jordnötter bara för det är det enda som är gott just nu, och gör mig törstig, så jag dricker jätte mycket, och då slipper jag få migrän för jag dricker. smart?!?!!?
även gått och skaffat blogkeen till bloggischeeeeen, asså fett tuff bryd. men grejen är att design skiten suger till blogg.se därför funderar jag på byta över till devote men har fett mycket feelings för denna bloggischhhh så vet inte om jag vill överge den, den är feting tung asså bror! shit svär, 151. fml. HAHAH,
nu ska jag koppla in boxern och ur ps3t för glo lite tv, men bara porrrrrisch såhär sen på nattischhhh och alla är ju ändå fula som är med där. nej men allvarligt, haha orkar inte.
imorgon skall jag träffa pojkischeeen min efter han har tränat klart (gäller att jag måste vakna också) sen de är ju typ farsdag imorgon. asnajs, men pappa får nog nöja sig med vara utan grejer, liksom hallåååååå han fyllde år för någon dag sedan sååå vad förväntar han sig, hähähäähäh ska nog sluta blogga när jag är såhära i hjärnan assåååsås
jag hatar att sova ensam, hatar att vara ensam i en säng för det känns så jäääävla stor och skit... därför borde min pojk vara här och fylla ut sängen lite, mysigt och helt underbart förövrigt.
nej men ger upp denna skit nu bror, peace ! hahahahhahahah

the smile on your face lets me know that you need me

bra dag till viss del.
sverige förlorade - bra
finland vann - bra
sen var det inte.. så mycket mer
vart med pojken,
men han åkte hem runt halv6..
jag gillar honom.
det är faktiskt jätte fint.
för det mesta.
nu sitter jag med familjen
det är mysigt
första gången på jätte länge.
på måndag är det skola.
imorgon är det farsdag.
vill lägga mig i sängen
läsa
eller
spela.
palla detta.
<3

det man gillar mest sårar bäst.

så var det lördag och helg och allt annat som innehåller. städade och bakade lite igår sen kom pojken min hit och jag fortsatte baka, sen kollade vi lite tv och bara satt, hihi SEN KOM MIN FAMILJ HEM, as skönt.. fick en sådan grej man sätter på en halskedja där det stod "isabella" på egyptiska, så öppnade vi alla påsar och jag fick mina saker, hihi! as najs.
sen vart det kvällsmys och sen somnade vi typ 4.. haha och sen vaknade jag typ 12 då hade pojken redan vart vaken ett tag, liksom c00l snybbe. nu kollar vi hockey, för det är alltid extra kul att se sverige förlora. hahahahhaha. sen ska vi se finland krossa tjeckien. puss

tagga fredagsmys!

då var hela huset klart då, även badat och haft det skönt.. hihi, nu ska jag gå ned och kolla posten, sen ska jag börja baka.. vet inte vad jag ska baka men något kommer jag alltid på, och så måla naglarna, wiho! sen ska jag gå och möta min pojke vid bussen och ha lite fredagsmys!
sen är det även så att jag tror att min familj ska landa typ.. 10 eller något med tanke på att dem skulle vara hemma runt midnatt, DVS DOM LANDAR SNART.. eller 5 å en halv timma eller ngt, men de betyder att dem måste va på flygplatsen och börja lyfta snart (om ni inte redan gjort det) åh längtar så tills dem kommer hem!!!! men nu ska jag ned och bakelibaka, hihi



fredagsmuuuuuuus, långklänning och förkläde. lets goooooo

11/11/11 11:11:11, har redan vart.

och datumet gör ont. hatar tanken på det, hatar allt som har med detta datum att göra pågrund av dig. men det spelar ingen roll nu, för nu är jag äntligen uppe, ätit lite frukost och satt igång diskmaskinen, hoho... om 12 timmar är ju min älskade familj tillbaka på säker mark! men... måste verkligen dammsuga här nere igen, städa klart rummet, vardagsrummet både uppe och nere och köket.. sen får det lov att vara klart och jag ska unna mig ett varmt bad för jag fryser ihjäl för min värme drog för typ snart 1 timme sen, och jag saknar honom redan.... ):

skulle egentligen vart i skolan och gjort prov... men kunde inte somna igår, så gick ut ett tag och när jag kom in igen va ja iskall och kröp ned breve pojken så han vaknade av att jag försökte värma mina händer på hans mage, haha! så låg vi och pratade i flera timmar och blev inte att vi somnade förens 3 och skulle upp 544 och hade migrän, har nästan fortfarande det. och allt bara va allmänt sämst imorse, min pojk sov så fint.. ville inte väcka honom, nej men.. jag va för lat i huvudet för att orka upp.

och jag lovar, nästa vecka är det 100% närvaro som gäller. hihi. nej börja fixa allt för pojken kommer tillbaka runt 6 och då skall allt vara klart så vi bara kan ta det lugnt! hihiiiii PÖSSSSSSSssSSsSSssssss och fuck 11/11/11 11:11:11. glad att jag missa det.

tillbaka igen!

vaknade piss tidigt och åkte till norrköping, mötte matte och så promenerade vi runt en massa, åkte till dom och kollade film, lagade mat (han som lagade mat) åkte till linköping (FÖRLÅT PAPPA!!!!) och gick på ikea och grejer, sen träffade hans flickvän, jag va först i familjen med det förövrigt! sen tillbaka till norrköping, kollade film och sen åkte jag hem, hihi! en mycket trevligt dag och tackar jätte mycket för det! riktigt najs att träffa släkt sådär ibland :)
sen när jag kom till syd väntade nicklas där på mig, så åkte vi hem till mig och nu ligger han och sover och jag sitter här.. haha fml... kan inte sova, ska upp 0544 imorgon liksom så ska han med mig till skolan när jag skall göra prov. lycka till asså, kommer total faila..!!!!! egentligen borde jag sova, men jag kan inte... och det lät precis som att någon gick på ovanvåningen. undra om han har vaknat? haha, kanske borde gå upp.. men det orkar jag inte.....

aja fuck it. orkar inte skriva, drar och försöker sova nu, satsar på att komma upp imorgon! puss på den assåååsååsås.

snart rullar vi!

kom upp i tid och lyckades va så gott som klar just nu, somnade rätt sent.. typ halv3 någon gång, men ändå sitter jag här.. stolt ibland, lyckades även ha tvättat någolunda rätt då jeansen behöll samma färg, storlek ++++ att dom är nytvättade, undra vad mamma ska säga asså!

nej, byta kläder och platta håret. sen börjar jag väl rulla mot peking, IMORGON KOMMER FAMILJEN HEM! FYFAN VA GÖTT JAG MÅR'
.

livet måste vara bra när man bjuder på en bild i orginal färg.

vad är meningen med allt?

vart fett duktig, städat lite mer, dammsugit hela huset och plockat, TVÄTTAT! även fast jag inte kunde tvättmaskinen har jag lyckats tvätta 2 hela tvättar... så det enda som är kvar är fortfarande mitt rum.. sen är hela huset städat.. så stolt över mig själv, sen imorgon när jag kommer hem, räknat ut att jag är hemma lagomt till midnatt så ska jag sova direkt för på fredag skall jag till skolan och göra prov på e4an och värmespolar.. båda är sätt att rulla hår på för er som inte fattade den saken, sen efter det blir det hem och fixa diskmaskin och sista tvätten, sen vika tvätt och städa klart mitt rum, sen är jag riktigt stolt över mig själv. va och handlade idag också, kände mig så vuxen när jag gick runt, så istället för att gå och köpa ngt gott gick jag och plockade mjölk.. bröd... osv, HAHHAH kändes riktigt fel.

på fredag runt midnatt kommer familjen hem, fast tydligen inte lillasyster men det gör absolut inget för mamma och pappa som det ska bli roligt att få träffa!
men nu är det så att väckarklockan står på 6, jag ska hinna duscha, städa lite mer, släcka ned hela huset, plocka fram kläder, bort med sminket, ansiktsmask, osv.... INNAN JAG SKA UPP.. och ska samtidigt hinna få lite sömn? dax att vända tillbaka dygnet, önska mig lyckatill. pöööösssSSssSsSs

VILKEN HÅRFÄRG?!?!?!

BLÄÄÄÄÄ VAD VILL JAG HA FÖR HÅRFÄRG?!?!



min nuvarande

VS



en ljusare, hihiii


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP, göra ljusare eller ha kvar?!?!?!?

nu blir det massa inlägg

FANNY KOLLA !!! FULL NÄRVARO TYP.


fuck it, fuck you, fuck me.



kissemissen sover på min arm.



har aldrig tidigare vart snygg. varför börja nu ?
hihi bjuder lagomt mycket, mina ögon är slitna, måste sova mer.
orkar knappt ha dom öppna,
på fredag måste jag till skolan, har prov i hårrullning osv...
måste lösa allting, bajs. ¨
hejdåååå

då var det halvklart!

biljetterna är uthämtade, imorgon far jag till norrköping för att hälsa på släkten, trevligt!


sömnproblem? städa!

hihi, snart klar med rummet, ser ju hur det ser ut för tillfället.

men skall glädja mig åt att jag har min dammvippa (den är rosa) och har mina jävla hjälpredskap så jag snart blir klar, sen var det bara resten av huset kvar då... haha nej ska satsa på att bli klar med mitt rum inatt så jag kan ta en förtjänt tupplur, kissemissen besökte nyss kartongen som jag precis slängt ur rummet. mamma kommer bli glad att den är borta! hihi nej fortsätta städa, hejdå!


onsdag!

igår var det enda inlägget jag la upp om min fader, enbart för det var hans födelsedag och mitt sätt att hedra min papsi! det har han gjort sig förtjänt av! gjorde inte så mycket på dagen, vaknade hur sent som helst, runt 2 någon gång, kände att jag faktiskt inte kunde gå till skola pga hur jävla ont mina knäen gör.. så har bara vart hemma och slappat och klockan har bara farit.. haha dax att börja städa och göra fint här hemma igen för snart kommer familjen hem! ( mamma det ser faktiskt halvskapligt ut!! för det mesta)

idag blir det iallefall vakna, duscha, sen vårdcentralen hoppas jag, åka till syd och hämta tågbiljetter, sen åka till fordon och träffa madde och lämna tillbaka shit. sen efter det ska jag hem och städa, typ det planerna är för imorgon. måste handla också, men det kan jag göra påvägen. hihi. sen ska jag sova tidigt för för på torsdag går tåget 08.22 och då ska jag liksom hunnit åka till södertälje syd innan, vilket tar typ 45 minuter från mig! haha.. kollade precis tider och ska åka hemifrån 0732 liksom, woho!!! sen går tåget hem 2135 och är i södertälje 2249, så blir en heldag där borta, lär va hemma till 11 ungefär och då är det sova som gäller för att på fredag troligen kliva upp till skolan, shit planerat hela veckan?
OCH PÅ FREDAG KOMMER FAMILJEN HEM!!!!!! känns som jag har så mycket planer att tiden kommer gå snabbt, dvs att familjen snart är hemma och jag är världens lyckligaste1111!!!11oneoenoeoneettettett.

nu ska jag fortsätta vara social med felix bara för han är en gullig prick och längta till fredag, hihi. känner mig så barnslig när jag säger att jag saknar min familj, men den är fan fucking bäst! kom hem nu gullegrisar :*

idag är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag!

idag är det inte vilken dag som helst, för det är min pappas 40 års dag! min älskade lilla pappa har gått och blivit hela 40 år, ååh är så stolt, haha att jag har världens bästa pappa och att det är hans dag som är till för honom, hoppas verkligen han får det trevligt i egypten när han ska ut och fiska.. inte ett dugg avundsjuk.... nej absolut inte! hiihi men glad för papsens skull!! allvarligt kom hem nu så jag kan fira dig, ge dig en riktig måltid med husmanskost och ingen förgiftat egyptisk mat!!! hheeh asså hela världen borde få veta hur stolt jag är över att min pappa är min pappa, han är liksom bäst! vill att han ska komma hem och öppna sin present som ligger och väntar på honom, men dom kommer hem på fredag, så det är inte allt för lång tid! haha, redan hunnit bomba hans facebook osv... vill kunna sjunga med min falskaste röst "ja må han leva" och allt annat fint! nu ska jag fira min pappas födelsedag med att äta lite glass och på dagen blir det laga makaroner och köttbullar för att fira pappa, HOHOHO.. hoppas han blir lite avundsjuk på det goda matvalet! PAPPA HOPPAS DU LÄSER DETTA, FÖR DU SKA VETA ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH ÄR STOLTAST SOM HAR DIG SOM MIN PAPPA, KOMMER ALLTID VARA DET! TACK FÖR ALLT DU GJORT FÖR MIG, DU FÖRTJÄNAR ATT FÅ VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG!!!!! <3



sitter hemma och väntar med ditt paket!

ONNEE ISÄ, MINÄ RAKASTAN SINUA!!!!!!! <3

tänkte bara berätta....

att jag inte gillar fanny...
skrev såhär söt kommentar på en sjömanklänning på hennes blogg ;

asså... tänkte såhär.. om den råkar vara för liten, eller för stor, eller alldeles lagom.. kan du inte skänka den till bättre behövande isf? skulle ju vara väldigt gulligt.. haha allvarligt, SÅ JÄVLA AVUNDSJUK....

fick tillbaka ;

Svar till b3ll4:
HAHAHA, vad söt du är! Den kommer sitta som en smäck. Och bättre behövande? Syftar du på dig själv eller tänker du på barnen i Afrika? Jag vet att du är avundsjuk. Puss på dig.


SÅ SVAR PÅ TAL.
ja okej fanny, ja e avundsjuk som en gris faktiskt. bättre behövande syftar jag självklart på mig själv!!! vad annars? och faktiskt riktigt besviken.. men puss på dig med!

här har ni henne http://fnylindberg.devote.se/ 

snart är det din dag fader!

fick sällskap av jocke här på kvällen, var faktiskt riktigt trevligt.. skönt att slippa vara ensam och att slippa sitta och göra ingenting, haha fick man iallefall någon och prata med! sen tod jag mig ett snabbt bad och tvättade bort tigerbalsamet, fortfarande sjukt ont i knäet och vet inte om jag kan gå till skolan imorgon. vill ju dit men har jag lika ont som nu kan jag inte gå normalt iallefall.. stackars flicka. haha har kryckor utifall att, skönt att stötta upp med såhär på kvällen. lyssnar musik, sjunger, blir deppad. haha sådär att jag vill gråta en tår, men låtsas att det aldrig hänt. torka bort den snabbt och leva vidare. pappa, om 1 timma och 12 minuter blir du 40! och jag sitter här i sverige och ska fira den dagen för mig själv, eller.. med mig själv men för dig!

nu ska jag.. vad ska jag? kanske äta middag? nää det är försent. håller inte ens koll på något längre. ska upp 0544 imorgon igen. och måste ta fram numret till vårdcentralen. måste dit. haha... shit vad jag skulle behöva mamma just nu, haha konstigt.. när dom är hemma behöver man dom aldrig, när dom är borta behöver jag dom av 10000 anledningar.



tuff tjej

ajajaj, och ännu mera aj.

lyckades vila ett tag där, men somnade aldrig helt. vilket känns skönt för då kanske jag kan sova ikväll. satt och skrev med syster så somnade fothelvetet, skulle typ hoppa lite så den skulle komma tillbaka men lyckades istället knäcka hela knäet.. aa, har ständigt problem med mina knän och nu knasade det extra mycket, knäcktes högt och gjorde ont så haltade upp och hämtade knäskydd och haltade runt lite, men gjorde sjukt ont så hämtade tigerbalsam och skulle smörja in, då ser jag det äckligaste.. hela knäet är helt blått och äckligt.. asså runt hela knäet och på så var det som en stor blå fläck, hahah smörjde på tigerbalsam och nu är knäet typ grönt och det svider härligt av det. haha... tror jag ska ringa vårdcentralen imorgon.... behöver en snabb tid för att kan allvarligt inte gå runt såhär, gör ont och haltar och cp...



såhär sexiga är mina ben för tillfället, utom att ja bytt ut ena skyddet emot tigerbalsam och ska jämföra mina knäen nu. haha trevligt inlägg. hatar detta, har hindrat mig från att göra saker hur länge som helst nu...

förövrigt saknar jag min pojkvän, min familj och hatar att vara ensam. måste plugga lite matte och blev nyss klar med pappas present, den ligger inslagen och klar på köksbordet, snart ska jag lägga upp den på hans säng, han blir ju trotts allt hela 40 år om 7 timmar och 8 min! hihi

time to sleep.

lyckades få 45 minuters sömn inatt, tycker jag var riktigt duktig, åkte till skolan och kom i tid, rullade hår och övade inför ett kommande prov, vi får ha det när vi vill denna vecka, känns som jag måste fortsätta öva på e4an rätt mycket för att klara provet.... sen efter hade vi engelska, första gången jag hade engelska med den nya läraren och när han skall ropa upp så säger han "isabella pekkarinen" jag vart helt.... aa, haha fick typ inte fram ett enda ord.. tydligen har han övat in namnet från skolfotot, men hurfan i hela helvetet sätter han någon som aldrig vart på hans lektioner på minnet ? ja, de va lite, sjukt :D
efter det åkte jag hem, hade en lektion till men orkade inte stanna, är helt jävla död. kom precis hem och la mig i soffan, ska sova lite innan jag rör mig någonstans för mina ögon säger ifrån. min hjärna också. måste plugga, matte matte matte.. har tydligen bara missat 1 prov i matte, är bara 1 kapitel bakom och 2orna är på praktik så då kan dom ju inte jobba, dvs jag kommer komma ikapp!
förövrigt va de riktigt sjukt att vara tillbaka i skolan, kändes skit konstigt och skumt. haha, hoppas verkligen det blir bättre igen, annars vet jag inte vad som händer.

lägger mig och halvsover hela tiden, så nu ger jag upp detta. godnatt, måste ta någon timmes sömn nu.

nu är det äntligen måndag,

klockan står på 05.44, exakt så lång tid tills jag ska upp.. känns som att jag borde börja sova, och hade världens huvudvärk nyss och allt bara knasar, woho 20 över 6 imorgon ringer min baby, längtar redan!
allvarligt klockan e jätte mycket och jag kan inte sova, funderar på att gå och göra lite kaffe,

fan livet fuckar just nu, skrev fett mycket osen råkade jag kryssa blogg.se och ingenting sparades, började förövrigt på inlägget 00.00, under tiden har jag dampat loss lite med patricia, eller aa va ute med datorn och tod faktiskt fina kort till henne, men dom får inte allmänheten se, hihi jag ska gå och äta glass, godast på nattetid, och ska dygna så måste göra kaffe, förövrigt kommer det låta somfan men hoppas jag lyckas. sen fick jag veta av en norrbagge hur snygg jag var, han hade väligt konstigt namn också, haha... och nu har felix loggat så har ingen att prata med, HAHAHAH sorglig natt, ska ta 06.44 bussen hemifrån, klockan står på 05.44... fast ser nu att det hade jag redan skrivit. undrar om jag ska ta en nästan 3 timmars sömn eller fortsätta vara vaken ?

hihi, nej nu ska jag städa lite, sätta igång kaffemaskinen sen ska jag äta glass och dricka kaffe... hade vart snällt om någon kommit med energidricka eller aa... hejdå och godnatt

prisar måndag!

längtar somfan till imorgon, imorgon är det måndag, måndag betyder skola, hihi längtar... ja de e bara för jag inte haft något att göra på riktigt länge, fixade lite med pappas 40års present, men den är fortfarande inte klar.. ca 45 sidor kvar, haha lite att göra! men det är farsgubben min värd, pratade förövrigt med lillasyster idag, hon va negerbrun och dom hade blivit erbjudna 100 kameler för henne! HAHAHAH ååh vad jag längtar tills dom är hemma, min älskade lilla familj!
va nyss på stan och träffade pojkvännen, nu ska jag hälla upp ett bad, badskum och mysa lite... fixa inför imorgon, sova tidigt.. ja, ska faktiskt sköta mig.. är så sjukt duktig? första jag gjorde när jag kom hem var att plocka ur och i diskmaskinen som jag skulle gjort för jätte länge sen, asså kommer aldrig kunna bo själv :(

nej fan kommer fastna här, leta efter boken som ska med i badet och parfymfri tvål så jag kan tvätta tatueringen och massa annat gott.



cpbild, väggen bakom är röd. jag är osminkad, ja, jag sover på soffan, det är ganska okej för soffan är liten så känns inte som man sover själv och läskigt att vara uppe helt ensam, hahahahhahaha

detta fält måste fortfarande fyllas i

lyssnar nomy - hold your head up high om och om igen, känner hur det fastnar någonstans långt inne, haha sjukt.. det är ju bara en jävla låt. blev för mycket, tänker för mycket ibland, så går tankarna och bara.. sätter sig och bajs, haha blev byta till vackra bajen låtar, snacka om att man blir glad, haha.. funderar liksom fortfarande på hur jag ska göra, vet inte vad jag vill... vet inte vad som blir rätt, vet inte vad jag tjänar på.. vet ingenting,

egentligen måste jag fixa disken, plocka ur och i, sen städa lite, börja med pappas present, ta en dusch och plugga.. men jag får damp, vet inte vad jag har för ämnen imorgon, vet inte vart min skåpsnyckel e, vet inte vart alla böcker är, vet ingenting, dax att börja leta innan det blir försent. men innan.. ska jag kolla posten, HAHAHHAHA sätta mig ute ett tag, ta det lugnt, bara tänka på vad det är som blir rätt på riktigt. vet inte ens vad jag vill, vad jag känner eller hur jag vill ha det, vet inte vad som är bäst.. åh du ger mig panik.

2 dagar till din dag.

vaknade precis, sjukt... hur ska ja komma upp typ kvart i 6 imorgon när jag vaknar 13 en vanlig dag? GALET...
om 2 dagar fyller min pappa 40, shit asså... måste göra någonting snabbt, måste måste måste leta... aa ,

idag, kommer det bli en stor förändring, jag ska ändra tillbaka till det gamla, hehe... sjukt jag vet.. datorn dör när som 2% batteri på den, HEDÅÅÅ

kvälls samtal med maddisen!



fortfarande i vinterjacka och mössa här i soffan och pratar med min maddis, hon sjunger som ett cp men jag gillar henne ändå, nu sjunger hon fjortis låtar.

lördagsmys, livrädd pojke



hihi han är så fin, och jag säger ingenting om mig själv nu asså

allahelgona, skit dag.

åkte till farmor istället, fikade lite och pratade, lämnade en försenad födelsedagspresent och hade det allmänt trevligt, sen åkte jag till stan och gick till graven, först tände jag ett ljus i minneslunden till tanke av sacha min älskade hund som gick bort 16 oktober förra året, sen min älskade gammel mormor och ulla, var det tankarna gick till...
sen gick jag till idas grav och kollade att ljuset från farmor fortfarande var tänt, sen gick jag till farfars grav och där bröt jag ihop, började gråta som en liten unge och tände ett ljus, tänkte en massa och... detta var första gången jag haft det så jävla hårt att gå till graven, bläää!

sen gick jag hem, ensam i mörkret, ganska mysigt. sitter här i soffan och kollar på en film i min ensamhet, har godis, chips och dipp på bordet, men kommer aldrig bli uppätet, hihi! ibland hade det kanske vart skönt att vara helt ensam, haha... tankarna bara snurrar.. som när jag gick hem från graven :

"tänk på dagarna, när man var liten och sprang runt, var lycklig fick göra vad man ville och kunde bli hur smutsig som helst, när ingen dömde en för hur man såg ut eller vad man gjorde, tänk när man var liten.. alla var odömande," asså bajs orkar inte.



min nya tatuering, ful bild. står allefall "södertälje sportklubb"

lördag hela veckan

igår natt drog familjen till egypten och jag har redan världens panik, hur ska jag klara mig när det är så tomt och tyst? haha stunder som dessa man inser hur mycket man gillar sin familj asså, men det är ändå skönt, skönt att vara ensam och att slippa vara utomlands, för det hade jag inte pallat.

va på hockey igår, skit match, allt var skit, innan hockeyn gjorde jag en ny tatuering, hehehe.. måste bara berätta det för pappa när dom kommer hem, då han e helt ovetande om det... och sen åkte jag och nicklas hem, han lagade middag så åt vi middag och kollade på film och bara tod det lugnt, idag ska väl madde och timmy komma över på middag, men maddeeeeeeeeeeee är så tråkig och jag vill ha en lugn kväll men det vill inte hon, hahah..
får se hur det blir ikväll men hoppas somfan på lugn kväll!

och på måndag skall jag te skolan, shit va länge sen.. och jag måste plugga innan för har missat en massa och shit.. galet, haha kommer ligga efter hur mycket som helst. men det kommer säkert gå bra,

hejdå ska leta efter min man nu!

måndag är jag tillbaka!!!

på måndag, ska jag... göra något sjukt.. ska tillbaka till min stylist klass, och gå klart med dom.. vet inte hur det blev så men aa nu är det så. haha sjukt. iallefall inatt drar familjen te egypten, har beställt hem massa saker från hemresan, så längtar tills dom e hemma igen! hihi...
aa senaste tiden har jag vart med nicklas, madde och timmy. imorgon blir det tatuering sen hockey med madde och älsklingen, heheh. aa sen blir väl resten av helgen med min älskling, aja nu ska jag gå ned och röka, sen sova. eller ligga vaken och säga hejdå till familjen inatt? nej men allefall. hejdå!




här är lite bilder från rickard halloween fest i lördags!

RSS 2.0