hösten är här!

Äntligen! Nu har vi köpt en ny 2-sits soffa som matchar den 3-sitsen vi redan har, dock vart jag väldigt sugen på att byta ut även den nu när vi bytt ut ena, men de blev riktigt fint!

Även hunnit dela ut lite dopinbjudningar, resten delas ut /skickas imorgon, bara 2 månader kvar nu. Bokade ju faktiskt dopet redan i februari (ca v. 8 i graviditeten)

Nu ska kvällen avslutas med nått avsnitt pretty little liars och kramas med en helgalen och jätte pigg Vincent. Blir en lång natt som mamma känner jag..


nya soffan på plats, med bebis.


morgonmys ♥

ensamtid är nattetid

Idag har vi allt hållt igång, klev upp tidigt för att åka till underbara barn mässan, hade bestämt mig sedan innan att åka tåg eftersom ja inte har körkort och tänkte åka själv. Sen valde min älskling att va pappaledig och följa med, så han fick ställa upp på att åka tåg, vilket var både dyrt och drygt.

Mässan va iallafall super, hade en jätte mysig stund där och hittade lite smått och gott. Så ovan sysselsättning, annars är de inte alls min stil att gå på mässa frivilligt liksom.
Sen for vi hem till vår älskade bil, hämtade lunch och skulle mysa en stund hemma innan ikea, sluta med att jag och mini somnade och ikea får vänta.
Haft en helt underbar familjedag men nu ska jag nog sova med mina pojkar, imorgon blir det köpa ny soffa och skicka dopinbjudningarna som ÄNTLIGEN kommit!!


+ bilder från dagen

 

Ska försöka bli bra på detta med att blogga, för min egna skull och för att ha något att blicka tillbaka på sen. Men som småbarnsförälder händer det mycket och ofta, dock har jag hunnit färga håret, byta frisyr, sälja soffa och se mitt favoritlag förlora medans lilleman sov.

Hade bvc besök idag också, under sin första levnadsmånad har han gått upp från 2980 till 3980 och växt från 48 till 52,5!! Man blir så stolt, lycka man inte ens visste fanns.

Nu ska jag mysa ner med mina sovande pojkar, tidig morgon imorgon för besök på underbara barn mässan och familjedag!♥




i am back!



Det här är vad som hänt sen jag senast bloggade, nu mer förälder med han som en gång kallades min vän i bloggen. 130901 kom vår lille Vincent ♥

RSS 2.0